Tevékenységek

Tervezés

Hiányzó tervrajzait pótoljuk, elképzeléseit konkretizáljuk, dokumentáljuk. A felszerszámozási és a technológiai terveket elkészítjük.

Mintakészítés

Az öntéshez szükséges gyártóeszközöket elkészítjük fából, muanyagból vagy fémbol. Mintaasztalos kapacitásunk egyéb ipari faszerkezetek gyártására is igénybeveheto.

Vasöntés

Egyedi és kissorozatú öntvények gyártását vállaljuk ÖV200 és ÖV250 anyagminoségben, kézi homokformázással. Formázáshoz nyershomokot, furángyanta és vízüvegkötésu homokot, valamint héjhomokot használunk kombináltan.

Alumíniumöntés

Vállaljuk egyedi és kissorozatú öntvények gyártását a néhány dekástól a 400 kg-os darabig GAlSi10MgT6, GAlMg3, GAlSi9Cu3 anyagminoségben, homokformázással. A formázás nyershomokban furángyanta kötésu és héjhomokban történik. Közepes és nagysorozatokat kokillaöntéssel 0,04-5 kg súlyhatárok között gyártjuk.

Bronzöntés

Ón- és alumíniumbronz öntését az alumíniuméval megegyezo technológiával készítjük. Sárgaréz és egyéb rézötvözet öntését is vállaljuk.

Készremunkálás

Saját öntvényeinkre alapuló késztermékeinket komplettre gyártva, festve szállítjuk megrendeloink egyedi igényeinek megfeleloen. Szükség szerint telepítjük, a helyszíni kiegészíto lakatosmunkát is elvégezzük.

Referenciáinkból